Tornar a l'índex

Notícies

Fòrum Salut Clínic s'acomiada amb èxit fins després de l'estiu amb la conferència "Mantenir la qualitat de vida tot i l'artrosi i el dolor en les articulacions"

El reumatòleg és conegut a nivell popular com el "metge dels dolors", i això és perquè els processos degeneratius i inflamatoris de les articulacions causen dolor. Tot i això, la societat no té molt clar què és l'artrosi, o si és diferent de l'artritis. Aquest ha estat el tema central de l'última conferència de Fòrum Salut Clínic, que es va celebrar el passat dijous 30 de juny a l'Hospital Clínic, i que va ser un èxit d'assistència.

Les Drs. Ana Monegal, metge especialista del Servei de Reumatologia de l'Hospital Clínic de Barcelona, i Montserrat Núñez, educadora en salut del mateix departament, impartir la conferència, titulada Mantenir la qualitat de vida tot i l'artrosi i el dolor en les articulacions, en la qual van donar una visió general de què és l'artrosi. Van explicar quines són les articulacions més afectades, els factors de risc més importants i com pateix la població aquesta malaltia, que provoca que la gent gran visquin amb dolors. A més, també van parlar del seu tractament farmacològic i impartir consells sobre la malaltia, sobretot en per a la seva prevenció.

Fòrum Salut Clínic
és un cicle de conferències de divulgació sanitària que respon a la voluntat de proximitat amb els ciutadans i la vocació docent del Clínic. Us recordem que l'entrada és lliure i no cal fer reserva.


La pròxima conferència serà Factors de risc i prevenció dels càncers més freqüents en la dona. Us esperem el dijous 29 de setembre a les 18:30h a la Sala d'Actes Farreras Valentí de l'Hospital Clínic (C / Villarroel, 17. Escala 9, 3a planta).
 

CAP Les Corts

Mejia Lequerica, s/n
08028 Barcelona
93 227 55 90
93 227 55 99
Adreça electrònica:


Mapa de situació

CAP Casanova

Rosselló, 161
08036 Barcelona
93 227 98 00
93 227 98 05
Adreça electrònica:


Mapa de situació

CAP Comte Borrell

Comte Borrell, 305
08029 Barcelona
93 227 18 00

Adreça electrònica:


Mapa de situació

© CAPs Les Corts · Casanova · Comte Borrell · Data d'actualització: 15/07/2011