Tornar a l'índex

Notícies

El Clínic tornarà a participar en el Màster en Donació i Trasplantament per a professionals de la salut

  • Máster en Donación y Transplante
  • Máster en Donación y Transplante

La Universitat de Barcelona (UB) i l'Hospital Clínic impartiran de nou el Master Universitario en Donación y Trasplante de Órganos, Tejidos y Células (D&T), que tan bons resultats ha donat als professionals de la salut en aquesta especialitat. El màster, que s'impartirà d'octubre de 2011 a juny de l'any següent, ofereix a metges, científics i resta de professionals de l'àmbit sanitari les eines necessàries per investigar i conèixer a fons el camp de la donació i el trasplantament.

El curs, ja en la seva 7ª edició, està dirigit pel Dr. Martí Manyalich, assessor de trasplantaments de la direcció mèdica del Clínic, professor a la Facultat de Medicina de la UB i director del programa Tansplant Procurement Management (TPM), dedicat a la formació de metges en matèria de trasplantaments. A més, comptarà amb la participació docent de professionals de l'Hospital Clínic, com els doctors Antonio Alacaraz, Cap del Servei d'Urologia, i Federico Oppenheimer, Cap de la Unitat de Trasplantament Renal. El Màster D&T és un programa oficial emmarcat en l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES) i sorgeix com a fruit de l'experiència i resultats en un camp en què Espanya és referent mundial.

Aquest Màster està dirigit a graduats / es, lincenciados / es i diplomats / des en Ciències de la Salut i altres àmbits, interessats / des en aprendre, aprofundir i investigar en l'àrea de donació i trasplantament. Per més informació, visiteu la web del curs i descarregueu el programari més avall.
 

CAP Les Corts

Mejia Lequerica, s/n
08028 Barcelona
93 227 55 90
93 227 55 99
Adreça electrònica:


Mapa de situació

CAP Casanova

Rosselló, 161
08036 Barcelona
93 227 98 00
93 227 98 05
Adreça electrònica:


Mapa de situació

CAP Comte Borrell

Comte Borrell, 305
08029 Barcelona
93 227 18 00

Adreça electrònica:


Mapa de situació

© CAPs Les Corts · Casanova · Comte Borrell · Data d'actualització: 08/08/2011