Tornar a l'índex

Notícies

Barcelona acull la 17a Reunió Anual de la Societat Europea d'Anestèsia Regional i Tractament del Dolor (ESRA-Espanya)

L'objectiu de la Reunió és potenciar el treball en equip entre els diferents professionals que intervenen en la cura del pacient.

Anestesiòlegs de tot el món es reuneixen a Barcelona en la 17ª Reunió ESRA-Espanya per analitzar els últims avenços en el camp de l'anestèsia regional i el Tractament del Dolor amb aquesta visió integradora de l'equip: anestesiòlegs, cirurgians i infermeres. Com a novetat a edicions anteriors, ESRA-Espanya inclou en el seu programa una jornada d'infermeria, dedicada a la seguretat i millora de la qualitat assistencial del pacient quirúrgic.

La Dra. Neus Fabregas i el Dr. Xavier Sala-Blanch, del Servei d'Anestesiologia, Reanimació i Tractament del Dolor de l'Hospital Clínic de Barcelona, ​​juntament amb la Profª. Carmen Gomar, del Departament de Cirurgia i Especialitats Quirúrgiques de la Universitat de Barcelona, ​​organitzen i coordinen les àrees científiques de la trobada, que tindrà lloc els propers 5, 6 i 7 d'octubre a l'Hotel FIRA Palace de Barcelona (Avinguda Rius i Taulet, 1-3, Sants-Montjuïc) en el si de ESRA-Espanya que presideix el Dr. José De Andrés.

El congrés comptarà amb nombroses àrees temàtiques, programes formatius, cursos generals i específics, i eines de formació basades en simulació i sessions interactives basades en casos clínics.

Destaquen el programa formatiu centrat en la cirurgia del peu i turmell, amb retransmissió des dels quiròfans de l'Hospital Clínic, els tallers d'anatomia aplicada, en col·laboració amb la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona, ​​i els cursos d'exploració i tècniques d'ecografia aplicada a l'anestèsia regional i al dolor crònic.

El programa pretén que cada anestesiòleg pugui identificar un contingut adaptat a la seva necessitat clínica que integri el coneixement, les habilitats i la millora de resultats des de la visió multidisciplinar del treball en equip.

La multidisciplinarietat de la participació de ponents i congressistes es reforça per la presència i suport de les següents societats científiques: Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC), Associació Espanyola d'Infermeria d'Anestesiologia, Reanimació i Tractament del Dolor (ASEEDARTD); Societat Anatòmica Espanyola, Societat Espanyola d'Ecografia (SEECO), i Societat Espanyola de Cirurgia del Peu i el Turmell (SEMCPT).

CAP Les Corts

Mejia Lequerica, s/n
08028 Barcelona
93 227 55 90
93 227 55 99
Adreça electrònica:


Mapa de situació

CAP Casanova

Rosselló, 161
08036 Barcelona
93 227 98 00
93 227 98 05
Adreça electrònica:


Mapa de situació

CAP Comte Borrell

Comte Borrell, 305
08029 Barcelona
93 227 18 00

Adreça electrònica:


Mapa de situació

© CAPs Les Corts · Casanova · Comte Borrell · Data d'actualització: 06/10/2011