Tornar a l'índex

Notícies

El Clínic acull la presentació de "A su lado", una guia per a les parelles de dones amb càncer de mama

La presentació va tenir lloc dins el marc del Dia Internacional del Càncer de mama

L'Hospital Clínic va acollir ahir la presentació del llibre A su lado, una guia del càncer de mama dirigida a les parelles i familiars de les dones que pateixen aquesta malaltia que ha estat revisada en espanyol pel Dr. Francesc Casas, del servei d'Oncologia Radioteràpica l'Hospital Clínic. L'acte va tenir lloc a la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona, i formava part de les activitats organitzades per gAmis (grup d'Ajuda mama i salut) per commemorar el Dia Mundial del Càncer de Mama.

El Dr. Cases va liderar l'acte de presentació acompanyat pel Dr. Albert Biete, metge del Clínic i Patró de la Fundació Científica de l'Asociación Española Contra el Cáncer (AECC), la Sra. Celia Escudero, presidenta de gAmis, el Sr. Daniel Polo, director executiu de l'editorial Comanegra, i la, Sra. Montse Gironès, fisioterapeuta del Servei de Rehabilitació i membre fundador de gAmis.

Es tracta d'un llibre escrit per John W. Anderson, basat en la seva pròpia experiència personal, i que tracta de ser una ajuda en l'acompanyament de l'afectada. L'autor avança els obstacles als quals s'enfrontaran les dones diagnosticades de càncer de mama i als que l'envolten, perquè, com ha assenyalat el Dr Biete, "quan a un membre de la família li diagnostiquen càncer de mama, la resta també el pateix". Els diferents participants van destacar la bona tasca del Dr Casas, i l'important que és la revisió professional d'aquest tipus de llibres-generalment d'autoajuda-, en què el lector busca respostes per a conviure amb la malaltia i el seu tractament.

CAP Les Corts

Mejia Lequerica, s/n
08028 Barcelona
93 227 55 90
93 227 55 99
Adreça electrònica:


Mapa de situació

CAP Casanova

Rosselló, 161
08036 Barcelona
93 227 98 00
93 227 98 05
Adreça electrònica:


Mapa de situació

CAP Comte Borrell

Comte Borrell, 305
08029 Barcelona
93 227 18 00

Adreça electrònica:


Mapa de situació

© CAPs Les Corts · Casanova · Comte Borrell · Data d'actualització: 20/10/2011