Tornar a l'índex

Notícies

CAPSBE signa un nou conveni amb Salut Mental Catalunya per a donar continuïtat als GAM per al Benestar Emocional

El passat 7 de juny el Consorci d'Atenció Primària de Salut Barcelona Esquerra (CAPSBE) i la Federació Salut Mental Catalunya (SMC) van subscriure un Conveni de col·laboració que permetrà continuar fomentant el treball comunitari per a la promoció dels Grups d'Ajuda Mútua per al Benestar Emocional (GAM).


El paper de l'atenció primària és fonamental per a donar resposta a la població que pateix malestar emocional o problemes de salut mental. Aquest nou marc de col·laboració facilitarà la cooperació entre els professionals de CAPSBE i la SMC per a la promoció i l'impuls dels GAM.

Els Grups d'Ajuda Mútua per al Benestar Emocional són espais d'escolta, comprensió i suport mutu, on diverses persones que comparteixen un mateix problema, dificultat o preocupació es reuneixen per intentar superar o millorar la seva situació. L'acompanyament mutu permet el suport entre iguals i participar en un GAM connecta les persones amb altres que han passat per situacions o reptes de vida similars.


Salut Mental Catalunya (SMC) promou la millora de la qualitat de vida de les persones amb problemes de salut mental i dels seus familiars, afavorint la seva autonomia i integració social, i potenciant el seu desenvolupament personal en la comunitat. SMC va impulsar els Grups d'Ajuda Mútua (GAM) per al benestar emocional arran de l'arribada de la Covid-19, amb la voluntat de generar i promoure xarxes de suport mutu per a ajudar a pal·liar el malestar emocional de la població.

CAP Les Corts

Mejia Lequerica, s/n
08028 Barcelona
93 227 55 90
93 227 55 99
Adreça electrònica:


Mapa de situació

CAP Casanova

Rosselló, 161
08036 Barcelona
93 227 98 00
93 227 98 05
Adreça electrònica:


Mapa de situació

CAP Comte Borrell

Comte Borrell, 305
08029 Barcelona
93 227 18 00

Adreça electrònica:


Mapa de situació

© CAPs Les Corts · Casanova · Comte Borrell · Data d'actualització: 13/06/2023