Tornar a l'índex

Notícies

Es manté el concert solidari Veus per l’Esperança, malgrat la cancel·lació de l’actuació de Montserrat Caballé per motius de salut

La cantant Montserrat Caballé ha anunciat la cancel·lació de la seva actuació al concert solidari Veus per l’Esperança, que se celebrarà igualment el proper diumenge 11 de novembre a les 19h L’Auditori de Barcelona a benefici de la investigació contra el Càncer. Segons fonts oficials, la Sra. Caballé va ser donada d’alta de la UCI de l’Hospital de la Santa Creu i San Pau de Barcelona per continuar la seva recuperació de la fractura de l’húmer durant un període de 3 mesos, en el qual tindrà que deixar la seva activitat professional.

El concert solidari Veus per l’Esperança continua la seva programació amb l’actuació d’artistes reconeguts com Montserrat Martí, Joan Pons, Jaume Aragall i Paata Burchulatze, entre altres. Malgrat tots els avenços tecnològics i les investigacions realitzades, el càncer encara presenta molts enigmes i reptes a resoldre. Col·laborar en la recerca d’aquesta malaltia que segueix causant tant de patiment als nostres malats i familiars és l’objectiu principal de Veus per l’Esperança, un concert solidari que enguany celebra la seva primera edició.

El Dr. Pere Gascón, cap d’Oncologia de l’Hospital Clínic de Barcelona, amb una llarga trajectòria professional en l’àmbit de la recerca del càncer, lidera aquesta iniciativa des del Clínic, un centre de referència en temes de recerca i especialment l’oncològica. L’objectiu del seu equip consisteix en promoure i coordinar l’atenció integral al malalt, incloent la prevenció, el diagnòstic i el tractament.

Informació relacionada

CAP Les Corts

Mejia Lequerica, s/n
08028 Barcelona
93 227 55 90
93 227 55 99
Adreça electrònica:


Mapa de situació

CAP Casanova

Rosselló, 161
08036 Barcelona
93 227 98 00
93 227 98 05
Adreça electrònica:


Mapa de situació

CAP Comte Borrell

Comte Borrell, 305
08029 Barcelona
93 227 18 00

Adreça electrònica:


Mapa de situació

© CAPs Les Corts · Casanova · Comte Borrell · Data d'actualització: 06/11/2012