Tornar a l'índex

Notícies

Antoni Sisó, nomenat president de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC)

El Dr. Antoni Sisó, director de recerca Consorci d'Atenció Primària de Salut Barcelona Esquerre (CAPSBE) i cap del Grup Transversal de Recerca en Atenció Primària de l'IDIBAPS, ha estat nomenat president de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC). La CAMFiC aplega actualment més de 4000 socis metges de família de tot Catalunya. El nomenament es va produir durant el XXVI Congrés d'Atenció Primària que la societat va celebrar la setmana passada a l'Ampolla.

Antoni Sisó és especialista en medicina familiar i comunitària, doctor en medicina, professor associat del departament de Medicina de la UB i tutor de MIR de Medicina de Família. La seva activitat assistencial la du a terme al Centre d'Atenció Primària de Les Corts de Barcelona. En l'equip que coordina a l'IDIBAPS  s'aplica un model de producció en recerca dual: per una banda s'estimula la producció científica pròpia amb projectes centrats en el pacient i liderats des d'atenció primària; i d'altra banda es coopera amb altres grups en projectes compartits amb l'àmbit hospitalari. "Aquesta dualitat ens ha permès, per una banda, incrementar la producció pròpia, i per l'altra, aportar valor a altres grups en els seus projectes, a la vegada que, pel nostre àmbit d'actuació, fem real el caràcter traslacional de la recerca", explica el Dr. Sisó.

Entre els objectius de futur que es marca en el seu mandat al capdavant de la CAMFiC, Antoni Sisó destaca "reforçar les vocalies territorials de la CAMFiC, per tal de donar millor resposta a les necessitats de cada territori". Altres línies de treball futur són potenciar científicament el Butlletí d'Atenció Primària, la publicació de la Societat, així com impulsar els àmbits acadèmics i de recerca de l'atenció primària a Catalunya.

CAP Les Corts

Mejia Lequerica, s/n
08028 Barcelona
93 227 55 90
93 227 55 99
Adreça electrònica:


Mapa de situació

CAP Casanova

Rosselló, 161
08036 Barcelona
93 227 98 00
93 227 98 05
Adreça electrònica:


Mapa de situació

CAP Comte Borrell

Comte Borrell, 305
08029 Barcelona
93 227 18 00

Adreça electrònica:


Mapa de situació

© CAPs Les Corts · Casanova · Comte Borrell · Data d'actualització: 31/10/2017