Tornar a l'índex

Notícies

12 de maig: Dia Internacional d'Infermeria

El 12 de Maig es celebra el dia Internacional d'infermeria que commemora el naixement de Florence Nightingale, pionera de la infermeria moderna, que va ser capaç de demostrar la importància de les cures i va liderar la transformació de la pràctica infermera.

El Consell Internacional d'Infermeria (ICN) enguany celebra aquesta data sota el lema Infermeria, una veu per liderar. La salut és un dret humà que defensa l'accés a l'atenció assequible i de qualitat en la cobertura sanitària, i el paper clau de les infermeres en la millora de l'atenció sanitària i dels sistemes de salut. Aprofitem aquesta jornada per a reivindicar un entorn de treball segur i l'accés a recursos i educació, sense oblidar el dret a ser escoltades i tenir veu en la presa de decisions i en la implementació de les polítiques desenvolupades.

El personal d'infermeria és el que passa més temps amb els pacients i les seves famílies, coneixent de primera mà les circumstàncies que influeixen en la seva salut i el seu benestar. La relació que s'estableix ofereix una visió única i íntima de la vida de les persones. Tanmateix, aquest contacte ajuda a desenvolupar hàbits de vida saludable i dona eines per a que les persones assumeixin el control sobre la seva pròpia salut i benestar. A través de l'educació sanitària i comunitària recolza a les persones i les famílies en aquests processos.

En motiu d'aquest dia de festivitat per la professió, l'equip del CAP Casanova ha volgut dissenyar un vídeo per emetre a les pantalles de la sala d'espera i a través de les xarxes social, amb l'objectiu de que els nostres usuaris posin cara als professionals d'infermeria de l'equip i difonent el rol d'aquest col·lectiu. Us convidem a veure'l!

CAP Les Corts

Mejia Lequerica, s/n
08028 Barcelona
93 227 55 90
93 227 55 99
Adreça electrònica:


Mapa de situació

CAP Casanova

Rosselló, 161
08036 Barcelona
93 227 98 00
93 227 98 05
Adreça electrònica:


Mapa de situació

CAP Comte Borrell

Comte Borrell, 305
08029 Barcelona
93 227 18 00

Adreça electrònica:


Mapa de situació

© CAPs Les Corts · Casanova · Comte Borrell · Data d'actualització: 11/05/2018