Tornar a l'índex

Notícies

Reconeixement de l'Ajuntament de Barcelona a les Bones Pràctiques Socials

El 2013 l'Ajuntament de Barcelona va crear el Reconeixement a les Bones Pràctiques. Enguany un dels projectes que han rebut dit reconeixement ha estat el projecte comunitari Colla Cuidadora en el que el CAP Casanova està participant molt activament des del 2008 i en el que el CAP Borrell s'ha afegit aquest 2018.

Els Reconeixements a les Bones Pràctiques Socials recullen un conjunt de bones pràctiques impulsades per l'Àrea de Drets Socials tant de gestió interna com de prestació de serveis, ja siguin pròpies o en participació amb el tercer sector o amb d'altres administracions.

Pretenen donar visibilitat a la feina útil que dóna resultats satisfactoris, posant en valor el saber i la experiència  dels i les professionals i també fer que la bona pràctica creixi a partir de l'aprenentatge generat en tot el procés.

La Colla Cuidadora va néixer com el grup de continuïtat al que accedeixen els participants dels grups de suport de cuidadors un cop aquests finalitzen, per donar resposta a la necessitat detectada al finalitzar els grups de suport de mantenir un espai d'autocura autogestionat pels propis participants i acompanyat per professionals que configurem la Xarxa dels Grups de Suport a Cuidadors.

Mica en mica, la Colla Cuidadora ha anat agafant una vessant més comunitària. En un principi assumint el paper de difusió i sensibilització de les necessitats dels cuidadors del barri. Actualment, com a entitat incorporada a l'Eixgran que és una iniciativa que pretén construir entramats i vincles entre les diferents entitats, serveis i la gent que hi viu i conviu a l'Esquerra de l'Eixample, per promoure la cooperació i la solidaritat vers els veïns que es troben en situació de fragilitat.

Felicitats pel premi i per la vostra feina!

Informació relacionada

CAP Les Corts

Mejia Lequerica, s/n
08028 Barcelona
93 227 55 90
93 227 55 99
Adreça electrònica:


Mapa de situació

CAP Casanova

Rosselló, 161
08036 Barcelona
93 227 98 00
93 227 98 05
Adreça electrònica:


Mapa de situació

CAP Comte Borrell

Comte Borrell, 305
08029 Barcelona
93 227 18 00

Adreça electrònica:


Mapa de situació

© CAPs Les Corts · Casanova · Comte Borrell · Data d'actualització: 03/07/2018