Tornar a l'índex

Notícies

11 d’Abril - Dia de l’Atenció Primària

L’Atenció Primària és l'eix del sistema sanitari, la porta d'entrada a través de la qual el usuaris i pacients, prenen contacte amb els serveis de salut. Els principis i els valors que cal destacar són: l'accessibilitat, la longitudinalitat, la continuïtat assistencial, l'integralitat, la comunicació, la visió biopsicosocial dels equips multidisciplinars, docent i investigadora.

Les bases en que es fonamenta l'Atenció Primària són la prevenció de malalties, la promoció de la salut mitjançant educació sanitària i l'autocura i l’atenció sanitària urgent i de seguiment ja sigui presencial, al domicili, a la comunitat i/o online.

Els serveis que s'ofereixen són diagnòstic i atenció als principals problemes de salut aguts i crònics, activitats de prevenció (vacunació, detecció precoç de malalties...) i promoció d'hàbits saludables, atenció personalitzada i de confiança, informació i consells sanitaris i assistencials, atenció urgent, atenció a domicili, atenció a la comunitat...

La cartera de serveis és amplia i va des de la realització de diferents proves (extraccions de sang, espirometries, retinografies, TAO....) a l'aplicació de tractaments (infiltracions, crioteràpia, intervencions individuals i grupals....)

Els diferents professionals que en formen part (metges, pediatres, infermeres, treballadors socials, administratius, auxiliars de clínica...) us resoldran la majoria dels problemes de salut. Tot pacient empadronat a Catalunya té assignat uns professionals de medicina i d'infermeria de referència.

En el dia mundial de l'atenció primària volem mostrar la nostra #passióperlaprimària a través dels valors que tenim a CAPSBE. Us convidem a veure el vídeo que hem elaborat per a celebrar i reivindicar el nostre dia!

#APmésnecessàriaquemai!

Dra. Mireia Sans

CAP Comte Borrell

Informació relacionada

CAP Les Corts

Mejia Lequerica, s/n
08028 Barcelona
93 227 55 90
93 227 55 99
Adreça electrònica:


Mapa de situació

CAP Casanova

Rosselló, 161
08036 Barcelona
93 227 98 00
93 227 98 05
Adreça electrònica:


Mapa de situació

CAP Comte Borrell

Comte Borrell, 305
08029 Barcelona
93 227 18 00

Adreça electrònica:


Mapa de situació

© CAPs Les Corts · Casanova · Comte Borrell · Data d'actualització: 11/04/2019