Tornar a l'índex

Notícies

19 de maig: Dia Mundial del Metge i la Metgessa de Família

Els metges i metgesses de família som la porta d'entrada al sistema sanitari; el primer contacte davant un problema de salut per orientar-te i ajudar-te a resoldre'l. T'atenem quan ens necessites amb independència de l'edat que tinguis, el gènere, el teu origen o nivell sòcio econòmic. T'acompanyem en diferents moments de la teva vida i això ens dona una àmplia visió de tu, de les teves necessitats, dels teus valors i ens permet conèixer les teves expectatives. T'atenem de forma programada o urgent, tant presencialment a la consulta com en el domicili. Fem atenció telefònica i atenció online. Formem nous metges i participam en la recerca de més alt nivell per aeguir aportant millores que ens ajudin a cuidar-te.

T’escoltem, et preguntem, t’explorem i t’indiquem la prova o el tractement més adequat. I, sobretot, t’acompanyem a tu i a la teva família al llarg de la vida, convertint-nos en els vostres referents de salut junt amb la resta de professionals de l’equip d’atenció primària: pediatres, infermeres, auxiliars, treballadors socials i administratius. Si no pots venir a veure’ns, vindrem nosaltres.

Realitzem, conjuntament amb infermeria, activitats de prevenció i de promoció de la salut a la comunitat perquè sabem que la salut no només depèn de medicaments o de la tecnologia, sinó que la salut va de prevenir, fomentar i de cuidar de forma integral a tu i el teu entorn.

Volem aportar-te confiança, seguretat, atenció de qualitat i volem tenir cura de tu, la teva família i la comunitat on vius.

Atenem a tothom que ens necessita i ens coordinem amb altres professionals per junts donar-te l’atenció que mereixes.

Ens agrada la feina que fem, ens agrada ser metges i metgesses de família.

Feliç Dia Mundial del Metge i la Metgessa de Família!

  

Dra. Mireia Sans

Directora Assistencial del CAP Comte Borrell

CAP Les Corts

Mejia Lequerica, s/n
08028 Barcelona
93 227 55 90
93 227 55 99
Adreça electrònica:


Mapa de situació

CAP Casanova

Rosselló, 161
08036 Barcelona
93 227 98 00
93 227 98 05
Adreça electrònica:


Mapa de situació

CAP Comte Borrell

Comte Borrell, 305
08029 Barcelona
93 227 18 00

Adreça electrònica:


Mapa de situació

© CAPs Les Corts · Casanova · Comte Borrell · Data d'actualització: 20/05/2019