Tornar a l'índex

Notícies

Fes-te digital en salut: dona't d'alta a La Meva Salut

La Meva Salut és un espai digital, personal i intransferible, que us permet consultar la vostra informació personal de salut d'una forma segura i confidencial: el pla de medicació vigent, les vacunes administrades, els diagnòstics, els informes clínics i els resultats de les proves i les exploracions complementàries. També podreu demanar visita d'atenció primària i accedir a diversos serveis d'atenció no presencial com l'eConsulta.

     

A què em dona accés La Meva Salut?

Dels centres d'atenció primària on heu estat atesos:

 • diagnòstics
 • medicaments prescrits del pla de medicació actiu
 • vacunes (immunitzacions) si estan enregistrades al centre

De l'atenció rebuda a hospitals:

 • informes d'alta d'ingrés
 • informes d'urgències
 • informes dels metges especialistes

De proves o intervencions que us han fet:

 • resultats d'analítiques
 • informes de radiologia
 • informes d'altres proves que us han fet

Un altre tipus d'informació que trobareu a La Meva Salut és la llista d'espera en cas que estigueu pendents de sotmetre-us a una intervenció quirúrgica, i el document de voluntats anticipades, si ja l'heu registrat. També us dona la possibilitat d'expressar la voluntat de fer-vos donant d'òrgans i teixits i d'imprimir el carnet de donant personalitzat.

L'eina també us permet realitzar alguns tràmits i gestions, com ara demanar de visita, sol·licitar el canvi de metge i consultar el dia i l'hora de proves i visites que tingueu programades a Atenció Primària.

     

Què és l'eConsulta?

L'eConsulta és una eina de consulta entre el ciutadà i professional de salut que complementa l'atenció presencial. Us permet enviar consultes en qualsevol moment del dia i des de qualsevol dispositiu, amb la possibilitat d'afegir-hi fitxers.

Per consultes urgents, o que requereixin una resposta immediata, truqueu  al 061 CatSalut Respon o adreçar-vos directament al CAP, a un Centre d'Urgències d'Atenció Primària (CUAP) o a un servei d'urgències hospitalàries.

              

Quins són els requisits necessaris per a accedir-hi?

 • Tenir més de 16 anys.
 • Tenir targeta sanitària individual (TSI).
 • Tenir un telèfon mòbil per rebre SMS.
 • Disposar d'una adreça de correu electrònic.

En el cas dels menors de 16 anys  i de les persones de les quals se sigui responsable legal, les mares, els pares i els responsables legals poden demanar l'alta accedir a la plataforma dels seus fills per consultar informació clínica i fer-hi gestions.

          

Com puc tenir accés?

L'alta per accedir amb contrasenya a La Meva Salut es pot demanar des del formulari web i als centres d'atenció primària (CAP). Cal disposar de les dades de la targeta sanitària individual i del document identificatiu (el DNI o document equivalent).

CAP Les Corts

Mejia Lequerica, s/n
08028 Barcelona
93 227 55 90
93 227 55 99
Adreça electrònica:


Mapa de situació

CAP Casanova

Rosselló, 161
08036 Barcelona
93 227 98 00
93 227 98 05
Adreça electrònica:


Mapa de situació

CAP Comte Borrell

Comte Borrell, 305
08029 Barcelona
93 227 18 00

Adreça electrònica:


Mapa de situació

© CAPs Les Corts · Casanova · Comte Borrell · Data d'actualització: 15/09/2021