Tornar a l'índex

Notícies

Campus Clínic Solidari col·labora amb "Junts salvem vides" per la donació de sang i moll de l'os

Aquesta és una iniciativa conjunta de Bombers de Barcelona, Bombers Solidaris, Banc de Sang i Teixits, Campus Clínic Solidari, Col·legi oficial d’infermeres i infermers de Barcelona i Fundació Josep Carreras

La història d'en Santi Garcia Sedó, professional de Bombers de Barcelona, ha propiciat la creació de la campanya “Junts Salvem Vides” amb l'objectiu de visibilitzar la leucèmia i aconseguir donacions de sang i nous donants de moll de l'os per al registre REDMO. 

Així, el proper dissabte dia 29 de juny, coincidint amb el dia mundial dels imparables contra la leucèmia, s'ha organitzat una campanya a l'Espai Bombers per a aconseguir nous donants de moll de l'os a través de recollida de mostres de saliva utilitzant turundes. Aquesta recollida de mostres es realitzarà amb personal del Banc de Sang i teixits amb el recolzament de diversos integrants del Campus Clínic Solidari i del Col·legi Oficial d'Infermeres i infermers de Barcelona (COIB).

L'espai bombers en una jornada de portes obertes farà tallers familiars per als visitants tant al matí com a la tarda. També en una sessió matinal i una a la tarda el Banc de Sang realitzarà xerrades informatives sobre la donació de moll d'os i el procés i compromís que suposa entrar en aquest registre de donants. Durant la xerrada, dues persones que han estat trasplantades de moll de l'os compartiran la seva experiència personal. Hi haurà dinamització de l'esdeveniment durant tota la jornada, amb els tallers, xerrades i fins i tot una exhibició de karate dels companys del Santi, tot enfocat l'objectiu principal, que es augmentar les donacions de sang i els donants de moll de l'os. 

D'altra banda, el Banc de Sang ubicat al Clinic també participarà a la campanya durant la primera setmana de juliol per a tots els professionals del Clínic que es vulguin sumar com ja ha fet Campus Clínic Solidari.

CAP Les Corts

Mejia Lequerica, s/n
08028 Barcelona
93 227 55 90
93 227 55 99
Adreça electrònica:


Mapa de situació

CAP Casanova

Rosselló, 161
08036 Barcelona
93 227 98 00
93 227 98 05
Adreça electrònica:


Mapa de situació

CAP Comte Borrell

Comte Borrell, 305
08029 Barcelona
93 227 18 00

Adreça electrònica:


Mapa de situació

© CAPs Les Corts · Casanova · Comte Borrell · Data d'actualització: 03/07/2024