Tornar a l'índex

Notícies

El projecte d’autogestió GAPI, reconegut per l'Observatori d'Innovació en Gestió de la Sanitat a Catalunya

El projecte GAPI (Gestió Autònoma de Professionals Incentivats) ha estat destacat com una experiència innovadora en gestió sanitària. Així va quedar de manifest durant l’acte de cloenda de la presentació de l'Observatori d'Innovació en Gestió de la Sanitat a Catalunya (OIGSC), que ha tingut lloc el passat divendres 2 de març a l'auditori de la Torre Agbar de Barcelona.

El conseller de salut Boi Ruiz va tancar l’acte, que va comptar amb la presència de diverses personalitats, entre les que destaquen: la Sra. Roser Fernández, secretària general del Departament de Salut; el Sr. Joaquim Casanovas, director gerent de l’Institut Català de la Salut; la Sra. Helena Ris, directora general de la Unió Catalana d’Hospitals; el Sr. Ramon Cunillera, director general del Consorci de Salut i Social de Catalunya; la Sra. Cristina Contel, presidenta de l’Associació Catalana d’Entitats de Salut; el Sr. Joan Guanyabens, conseller delegat de l’Agència d’Informació, Avaluació i Qualitat en Salut; el Sr. Enric Barba, director general de la Divisió B2B de CIRSA; i el Sr. Antoni Trilla president del Consell d'Administració de l'Agència d’Informació, Avaluació i Qualitat en Salut.

L’OIGSC té la missió  de recollir, validar, ordenar i valoritzar les múltiples experiències d'innovació en gestió que s'estan desplegant al sistema sanitari català. Les organitzacions que integren el sistema sanitari estan formulant i aplicant mesures innovadores en gestió per respondre a aquestes necessitats emergents que són producte de les transformacions i del context de crisi.

En aquest àmbit el projecte GAPI que lidera el Dr. August Anguita, director assistencial del CAP Les Corts, es consolida com una iniciativa pionera que s’està desenvolupant en el centre, i que es basa en l’aplicació d’un nou mètode d’autogestió professional en l’entorn de l’atenció primària.  L’èxit del projecte, que va començar al febrer de 2009, ha suposat una millora en l’eficiència i l’atenció a l’usuari, incrementant la satisfacció del pacient i del professional.

CAP Les Corts

Mejia Lequerica, s/n
08028 Barcelona
93 227 55 90
93 227 55 99
Adreça electrònica:


Mapa de situació

CAP Casanova

Rosselló, 161
08036 Barcelona
93 227 98 00
93 227 98 05
Adreça electrònica:


Mapa de situació

CAP Comte Borrell

Comte Borrell, 305
08029 Barcelona
93 227 18 00

Adreça electrònica:


Mapa de situació

© CAPs Les Corts · Casanova · Comte Borrell · Data d'actualització: 08/03/2012