Tornar a l'índex

Notícies

Exposició "Un any de pandèmia" al CAP Casanova

La pandèmia ha marcat les nostres vides. El vostre CAP, el CAP Casanova, s'ha adaptat a la nova situació a gran velocitat per continuar tenint cura de la vostra salut i mantenir la qualitat de l'atenció que sempre us hem volgut oferir.

Hem viscut moments de por i de molta incertesa. Hem buscat sistemes per atendre-us de la millor manera possible sense exposar-vos a riscos. Hem donat  suport a l'Hospital, als Hotels Salut i a tots els dispositius muntats per fer els testos diagnòstics necessaris en cada moment. Ens hem abocat a la cura dels més vulnerables, i en especial dels pacients de les nostres residències. Aquest és també el nostre reconeixement a  la gran feina i implicació dels seus  treballadors.

Els mitjans no sempre han estat els òptims. Hem hagut d'adaptar i reinventar espais. Hem pogut tirar endavant amb la implicació de tothom. Volem agrair l'ajuda i el suport de tot el barri, que ha anat molt més enllà dels aplaudiments de les vuit del vespre.

El nou coronavirus no respecta ni festes ni calendaris. Però Sant Jordi ens va tornar els somriures per un dia. I per Nadal va arribar el millor de tots els regals: les vacunes! Per fi se'ns obre una finestra d'esperança. Això ha de ser el principi de la fi.

Agraïm l'esforç i  implicació de tots els professionals del nostre equip: administratius, gestores COVID, referent COVID d'escoles, personal de neteja, auxil·liars, treballadora social, infermeres, metges, residents i estudiants.

Febrer 2021

Informació relacionada

CAP Les Corts

Mejia Lequerica, s/n
08028 Barcelona
93 227 55 90
93 227 55 99
Adreça electrònica:


Mapa de situació

CAP Casanova

Rosselló, 161
08036 Barcelona
93 227 98 00
93 227 98 05
Adreça electrònica:


Mapa de situació

CAP Comte Borrell

Comte Borrell, 305
08029 Barcelona
93 227 18 00

Adreça electrònica:


Mapa de situació

© CAPs Les Corts · Casanova · Comte Borrell · Data d'actualització: 14/04/2021