Tornar a l'índex

Notícies

Les infermeres de Barcelona ofereixen consells de salut i prevenció a través d'un portal

El Col·legi d 'Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) ha posat a disposició dels ciutadans la iniciativa' Infermera virtual ', un portal que incorpora informació, suggeriments i consells de salut per promoure la salut i alhora ser una eina de treball del sistema sanitari de Catalunya.

L'espai virtual, que planteja els seus continguts des de la promoció de la salut i no des de la curació de la malaltia, té com a objectiu promoure l'autonomia i la independència de la persona i la seva comunitat en el control i millora de la seva salut, i permetrà també a les infermeres donar suport a l'atenció presencial que s'ofereix als usuaris.

El contingut de la 'Infermera virtual' també serà visible des del portal Canal Salut, el canal temàtic que la conselleria de Salut està elaborant amb continguts útils, d'interès ciutadà i per als professionals.

La 'web' incorpora continguts vinculats amb els programes i línies estratègiques del sistema de salut de Catalunya i ha fet una aposta per les xarxes socials a través d'un compte de Twitter on les infermeres podran prescriure consells de salut 'en línia' referents a els continguts del portal.

L'obertura del portal als ciutadans és un dels principals acords que s'inclouen en el conveni marc de col · laboració que la Conselleria de Salut de la Generalitat ha signat amb el COIB amb l'objectiu d'impulsar la web i els continguts de 'Infermera virtual ', que està en línia des de 2009.

L'acord preveu que Salut contribuirà a fer difusió dels diferents usos del portal, des de la promoció de la salut i l'autocura fins l'abordatge a la cronicitat i també com a font d'informació i eina de treball per a les infermeres, que és on té més valor, segons ha informat el COIB.

Font notícia: Europa Press

CAP Les Corts

Mejia Lequerica, s/n
08028 Barcelona
93 227 55 90
93 227 55 99
Adreça electrònica:


Mapa de situació

CAP Casanova

Rosselló, 161
08036 Barcelona
93 227 98 00
93 227 98 05
Adreça electrònica:


Mapa de situació

CAP Comte Borrell

Comte Borrell, 305
08029 Barcelona
93 227 18 00

Adreça electrònica:


Mapa de situació

© CAPs Les Corts · Casanova · Comte Borrell · Data d'actualització: 09/03/2012