Tornar a l'índex

Notícies

13/12/2018

Presentació del projecte RSC al Barri

Una de les preocupacions del Grup impulsor de RSC del CAPSBE respecte als nostres usuaris és l'activitat comunitària dirigida a les diferents franges d'edat i que en molts casos constitueix una pràctica de RSC. Emmarquem aquí activitats tan diverses com l'Escola de pares, el grup d'alletament matern o el de massatge infantil de pediatria; les xerrades informatives anomenades Anem a Urgències adreçades a adolescents i compartides amb SEM i Hospital Clínic; o els tallers de memòria o de cuidadors ofertats per a adults, entre moltes altres.

L'activitat comunitària ens permet apropar-nos als nostres ciutadans, dialogar amb ells i treballar de forma conjunta allò que més necessiten de nosaltres. En molts casos aquesta activitat comunitària és resultat d'estudis d'investigació. Seria un exemple l'abordatge de la solitud en gent gran que va ser resultat del diagnòstic de salut del barri fet pel CAP Casanova. Una resident d'infermeria ha centrat el seu projecte d'investigació en aquest problema i està donant una resposta comunitària. En aquesta línia es tracten altres problemes de salut com l'insomni o el tabaquisme.

Un dels aspectes més cuidats durant totes aquestes activitats és la comunicació. La seva difusió de tot el que fem és molt important per nosaltres. Per això, a part d'utilitzar les xarxes socials per a sensibilitzar als usuaris del CAPSBE, hem començat a fer un seguit de xerrades a diferents entitats de barri per a comptar amb la complicitat dels nostres usuaris.

El passat 13 de desembre, la Dra. Ethel Sequeira i la Míriam Guerrero, del grup impulsor, van explicar al Centre de Gent Gran Maria Aurèlia Campmany en què consisteix la RSC i com el CAPSBE vol afavorir un entorn més compromès, sobretot creant un entorn laboral i social més solidari.

CAP Les Corts

Mejia Lequerica, s/n
08028 Barcelona
93 227 55 90
93 227 55 99
Adreça electrònica:


Mapa de situació

CAP Casanova

Rosselló, 161
08036 Barcelona
93 227 98 00
93 227 98 05
Adreça electrònica:


Mapa de situació

CAP Comte Borrell

Comte Borrell, 305
08029 Barcelona
93 227 18 00

Adreça electrònica:


Mapa de situació

© CAPs Les Corts · Casanova · Comte Borrell · Data d'actualització: 20/02/2019