Tornar a l'índex

Notícies

OXFAM Trailwalker 2019

Aquest cap de setmana, i per segon any consecutiu, un equip de CAPSBE ha completat l'OXFAM Trailwalker de Girona. El repte a aconseguir era caminar 100km en un màxim de 32 hores des d'Olot fins a Sant Feliu de Guíxols. Enrere queden els mesos d'entrenaments, les reunions per a decidir l'estratègia per a aconseguir el donatiu econòmic, la comunicació als equips, les aliances externes amb proveïdors i pacients per a fer-los partícips d'aquesta aventura i sobretot l'esforç invertit a fer aquest camí.

Per què? Per un motiu altruista molt clar: caminar per un futur sense pobresa. Amb els donatius que s'aconsegueixen amb la Trailwalker, OXFAM Intermon acosta l'aigua perquè més persones puguin tenir una vida digna. Al llarg del recorregut es recorda als participants les distàncies que han de recórrer moltes persones en el món diàriament, per a aconseguir el preuat bé. És un desafiament físic i solidari.

El lema aquest any era: "Sol arribaràs abans, en equip arribaràs més lluny". Quina gran veritat!. Quan les forces flaquegen i la ment sent que ja no pot més, l'alè del company que camina al teu costat torna a donar-te la força. I també ho fa la música que sona perquè algú l'ha triat per a aquest moment. I el missatge per whatsapp d'algun company que no està caminant però que es recorda de tu i et dóna forces en un videoenregistrament. I el massatge que el supporter et dóna quan fas una parada. I el tentempié que han preparat perquè recuperis les energies. El treball en equip és un dels motius principals perquè CAPSBE s'embarqui en aquest projecte. Sabem que tenim una oportunitat d'or per a consolidar-nos com a equip humà alhora que transcendim i lluitem per aconseguir un món més just per a tots.

Felicitats equip trail pel vostre esforç.

Gràcies a tots i cadascun dels quals fem CAPSBE pel voste suport.

CAP Les Corts

Mejia Lequerica, s/n
08028 Barcelona
93 227 55 90
93 227 55 99
Adreça electrònica:


Mapa de situació

CAP Casanova

Rosselló, 161
08036 Barcelona
93 227 98 00
93 227 98 05
Adreça electrònica:


Mapa de situació

CAP Comte Borrell

Comte Borrell, 305
08029 Barcelona
93 227 18 00

Adreça electrònica:


Mapa de situació

© CAPs Les Corts · Casanova · Comte Borrell · Data d'actualització: 16/04/2019