Tornar a l'índex

Notícies

Acte d'entrega del Xec Solidari dels BCN Salut Games al Fons FAHID

Esteve Morató, representant d'a32events, empresa que organitza els BCN Salut Games, ha fet entrega al Fons d'Ajuda Humanitària i Desenvolupament (FAHID), representat per Meritxell Cascan, del xec amb un import de 3.065€. Aquesta fou la quantitat recaptada pels participants del CAPSBE, Hospital Clínic i Barnaclinic en la 6a Edició dels BCN Salut Games, que va acabar el passat dia 6 de maig. Aquesta ajuda serà entregada a l’ONG Open Arms per a que sigui destinada als afectats pel terratrèmol de Síria. L’acte ha estat presidit per el Dr. Josep M Campistol, Director general del Hospital Clínic. En representació del CAPSBE, que ha estat el segon centre més solidari de les 39 organitzacions sanitàries participants, han assistit Montserrat Clavero i Míriam Guerrero, de la Comissió de Responsabilitat Social Corporativa.


Al llarg dels dos mesos i mig, quasi 5.000 professionals de tota Catalunya han participat en aquesta l'olimpíada del sector de la salut i la recerca, un esdeveniment que fomenta l'esperit d'equip, la solidaritat i l'esportivitat. En total, s’han recaptat 23.636€ que es donaran a diverses iniciatives solidàries.

  

El bon paper del CAPSBE als Salut Games 2023

Els Salut Games han ofert un seguit d'activitats divertides, saludables i engrescadores, com futbol, marxa nòrdica, pàdel, escape room o zumba, entre d'altres. Els equips dels centres de CAPSBE han participat en les categories de pàdel, bowling, escape room, gimcana urbana i zumba a on van fer un gran paper defensant la samarreta de color morat que identificava els jugadors del Consorci.

Equips com Pink LadiesLos intrépidosPink Ladies 2, El Bola i Los Messi de Casanova van demostrar que per ells fer un Strike no és cap misteri i que, a més, s'ho passen d'allò més bé si, per una casualitat, la bola se'n va per un altre camí. En aquesta categoria, l'equip Los Intrépidos, integrat per Mar Díez, Cristina Cortés i Guillem Sarrión va fer un gran paper aconseguint un meritori lloc 36 d'entre els 160 equips participants.

El mateix podem dir dels esportistes del CAPSBE que s'hi van inscriure al campionat de pàdel: Míriam Aguilar, Nàdia Espinosa, Rocío Acuña, Cristina, María Rodríguez, Carla Ferrer, Alícia Alcaraz i Sergio López del Cap Les Corts i Núria Gimferrer i Júlia Cava de CAP Comte Borrell, tots ells van mostrar la seva destresa amb la raqueta.

En la gimcana urbana el grup Top Corts, integrat per Núria Garcia, Lorena Montero, Esther Blat, Luis González, Bibiana Contreras i Minerva Mas va deixar palès que són uns cracks en el treball en equip en superar amb rapidesa i humor les diferents proves fins a situar-se en el desè lloc de la classificació general (70 equips) i a només 5 punts dels guanyadors.

A Zumba van mostrar les seves habilitats per seguir el ritme l'Olga Ramiro, l'única representant de CAPSBEen aquesta categoria. En canvi, on hi va haver una participació molt nombrosa va ser a l'Escape Room. Un fet que no s'ha donat només a CAPSBE, sinó que tots els centres s'han bolcat en aquesta activitat, com ens va explicar l'organització dels Salut Games.


Per part de CAPSBE van participar els equips: Gal.làctiques,  Pink Ladies,  Las Barriguitas,  4 Patas para un banco, Los Ángeles de Charlie, Cracks de Borrell, L@s Sherlock, The Corts, Top Corts i Last second girls. Tots ells van transformar-se en detectius durant una hora per descobrir qui era l'assassí del joc i arribar a la sortida amb el menor temps possible.


Per últim, cal afegir que, a més de fomentar l'esperit d'equip i estrènyer llaços entre els companys de feina, l'altre objectiu dels Salut Games és la solidaritat. Per aquesta raó, les inscripcions dels participants es destinen a diferents causes humanitàries decidides per ells mateixos.

Felicitats per la vostra esportivitat i solidaritat!

CAP Les Corts

Mejia Lequerica, s/n
08028 Barcelona
93 227 55 90
93 227 55 99
Adreça electrònica:


Mapa de situació

CAP Casanova

Rosselló, 161
08036 Barcelona
93 227 98 00
93 227 98 05
Adreça electrònica:


Mapa de situació

CAP Comte Borrell

Comte Borrell, 305
08029 Barcelona
93 227 18 00

Adreça electrònica:


Mapa de situació

© CAPs Les Corts · Casanova · Comte Borrell · Data d'actualització: 16/06/2023